Thursday, June 29, 2006

O NLP in krogih v žitu

Nekoliko ste nerazgledani in nedojemljivi za dogajanje okoli sebe. Kaj ne veste, da se na koruznem polju lahko dela samo trikotnike?

NLP-ji so vendar vedno okrogli, ane? Zato se jim tudi reče: leteči krožnik.

Iz zaupnih dokumentov* vem, da so hoteli risati tudi v riževih poljih in sicer z novimi trapezoidnimi vesoljskimi ladjami, a je ob startu z rodnega planeta prišlo do napake in so zadevo morali opustiti.

Tako žal ostajajo pri starem programu krogov v žitu.

V ajdi se ne sme, ker je z medgalaktičnimi zakoni prepovedano. Žito je nasplošno znano, da je glavni izrazni medij vesoljnih umetnikov. Samo naši lokalci nesramno vztrajajo na platnu, ki je BTW tudi na spisku prepovedi medgalaktičnega zakonika.
Krogi v žitu nastajajo prav zaradi prastarega načela "oko za oko", ker so pač nezemljani ugotovili, da smo še zelo nerazviti in posledično dojemamo samo takšne maščevalne pohode. Za vsako poslikano platno, se nam maščujejo s krogom.
In ja, v začetku so nas hoteli samo obvestiti, da tole naše početje s platnom ni dovoljeno, a so potem začeli ljudje zganjati vik in krik, ter častili bogove. Da ne omenjam, da so popolnoma napačno prenesli naprej zapovedi.

V dobrem upanju, so pač to akcijo ponovili na različnih geografskih mestih, a povsod isto: bogovi in čaščenje. Potem so se malce naveličali in poskušali stopiti v stik samo preko zvočnih sporočil... in so se pojavili razni "preroki". In spet ni bilo nič.
Potem so učinek malce povečali, ter dodali še sliko... in takoj zatem so že kurili čarovnice.
Zaradi vseh teh smrti nedolžnih in nevednih prebivalcev nerazvitega sveta, so morali zadeve ukiniti, ker so bile posledice prehude. Občasno so še poskušali pri bolj naprednih osebkih, a so te le zblazneli. Eden takih je bil tudi Nikola Tesla, ki je po srečanju z njimi trdil, da bo živel 150let+.
Od časa do časa poskušajo ponovno povedati kako in kaj je s tem medgalaktičnim zakonikom in da po platnih risati je "no-go", pa so jih sklatili in cela afera Roswell se je potem zgodila.

Na koncu so se odločili, da bodo raje kroge risali. Vsi napredni, smo dojeli in ne rišemo več po platnih... upam, da bodo tudi slikarji nehali s tem genocidom nad platni in bo nad žitnimi polji spet zavladal mir.

* zaupni dokumenti so najbolje skriti ljudem, če so javno objavljeni, kar vam pove že MIB – Man in Black na začetku... če želite lahko pridete do vseh podatkov, samo videti jih morate!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home